Bănci și Asigurări

Horia Ciorcilă preşedintele CA al Băncii Transilvania: Îi mulţumesc lui Robert Rekkers pentru contribuţia la succesul Băncii Transilvania

Horia Ciorcilă preşedintele CA al Băncii Transilvania: Îi mulţumesc lui Robert Rekkers pentru contribuţia la succesul Băncii Transilvania

Autor: Cristian Hostiuc

20.01.2012, 11:26 2421

Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania şi cel care stă în spatele băncii încă de la înfiinţare, i-a mulţumit public lui Robert Rekkers pentru contribuţia pe care a avut-o la dezvoltarea băncii în ultimii nouă ani de zile.

"Îi mulţumesc lui Robert Rekkers, în numele meu, al membrilor Consiliului de Administraţie şi al acţionarilor, pentru contribuţia sa timp de peste nouă ani la ceea ce înseamnă azi Banca Transilvania. A fost, cu siguranţă, un factor esenţial al succesului BT", a declarat Ciorcilă.

Ciorcilă, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Cluj, l-a recrutat pe Rekkers acum un deceniu de la ABN Amro România (în prezent RBS).

Această recrutare s-a dovedit de succes în timp, fiind una din puţinele potriviri de caractere între un expat şi un grup de acţionari români.

De la înfiinţarea sa în 1994, banca a avut doar doi directori executivi (CEO), Iosif Pop şi Robert Rekkers.

Foarte puţine bănci locale au avut o asemenea stabilitate la conducere.

Comedymall VOT IN PANDEMIE
AFACERI DE LA ZERO