Bănci și Asigurări

Idea Bank România: Noi suntem independenţi de Idea Bank Polonia, avem planul nostru de dezvoltare şi nu există nicio intenţie a grupului Getin Holding de a ieşi de pe piaţa românească

Idea Bank România: Noi suntem independenţi de Idea Bank...

Autor: Alex Ciutacu

27.06.2019, 08:58 698

Idea Bank din România este deţinută în proporţie de 99,9% de grupul Getin Holding, controlat de miliardarul Leszek Czarnecki „ grup care deţine şi o participaţie de 54,43% în Idea Bank Polonia.

Idea Bank România susţine că nu este parte a grupului Idea Bank din Polonia şi nu există nicio relaţie de subordonare între cele două entităţi, şi ca urmare nu este afectată de problemele cu care se confruntă creditorul polonez.

„Idea Bank România este o entitate cu o strategie independentă în cadrul grupului Getin Holding, neavând relaţii de subordonare cu alte subsidiare ale grupului, atât în ceea ce priveşte acţionariatul, cât şi în ceea ce priveşte strategia de dezvoltare“, explică Idea Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO