IFN-ul Cetelem este în top 3 emitenţi de carduri de credit din România, cu 470.000 de unităţi în 2017

25 apr 2018 Autor: Anelis Baciu

Cetelem România, instituţie financiară nonbancară (IFN) controlată de cea mai mare bancă din Franţa BNP Paribas, a încheiat anul trecut cu circa 470.000 de carduri de credit în portofoliu, fapt ce i-a permis să se situeze în top 3 emitenţi de carduri de credit din România, in­clu­siv băncile.

În total pe piaţă existau la finele anului trecut circa 2,8 milioane de carduri de credit, ceea ce înseamnă că Cetelem are circa 17% cotă de piaţă pe acest segment. Cetelem este practic un jucător foarte pu­ternic pe această nişă depăşind chiar bănci mari din top 10.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.04.2018

 
Cuvinte cheie:
IFN
, Cetelem
, carduri de credit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide