Bănci și Asigurări

IMM-urile pot accesa finanţări de la CEC Bank în schema de granturi pentru companiile afectate de COVID-19

IMM-urile pot accesa finanţări de la CEC Bank în...

Autor: Roxana Rosu

09.10.2020, 00:00 136

IMM-urile pot accesa finanţări de la CEC Bank în cadrul schemei de granturi pentru companiile afectate de COVID-19, fondurile fiind destinate activităţii curente sau investiţiilor. 

„CEC Bank susţine economia României.Avem cea mai extinsă reţea teritorială şi astfel putem acorda suport şi consiliere de specialitate în orice zonă a României. Suntem partenerul principal în relaţia cu peste 120.000 de companii care au obţinut finanţări de la CEC Bank, marea majoritate fiind IMM-uri. 

Suntem bucuroşi că am fost selectaţi pentru implementarea acestui program de granturi pentru IMM-uri şi vom depune toate eforturile astfel încât companiile afectate de pandemia COVID-19 să aibă acces cât mai rapid şi facil la finanţarea de care au nevoie“, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank.

CEC Bank acordă credite pentru cofinanţarea proiectelor de investiţii şi credite punte - pentru acoperirea cheltuielilor eligibile efectuate în cadrul proiectelor. Costurile pentru creditele punte includ rata anuală a dobânzii formată din ROBOR la 3 luni Ă 2%, la care se adaugă comisionul de analiză (0,5% din valoarea creditului), de acordare (0,75%) şi de gestiune (0,75%). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO