Bănci și Asigurări

IMM-urile pot semna electronic o serie de documente, pentru instituţii publice, alte companii sau pentru procese interne, printr-un parteneriat între BRD şi Namiral

IMM-urile pot semna electronic o serie de documente,...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2023, 14:19 225

BRD, în colaborare cu Namirial,companie care oferă servicii de transformare digitală a proceselor de business, facilitează accesul IMM-urilor la soluţii pentru semnarea electronică a documentelor, care eficientizează interacţiunea firmelor cu diverse instituţii publice, precum Administraţia Financiară, ONRC sau ITM, cu alte companii, dar şi în propriul cadru intern, pentru semnarea contractelor de muncă, a altor documente interne etc. 

Soluţiile sunt oferite în parteneriat cu Namirial România şi vizează atât emiterea de certificate pentru semnatură electronică calificată, recunoscute la nivel european, cât şi accesul la o platformă care permite gestionarea fluxurilor de partajare şi semnare a documentelor (eSignAnyWhere). 

Platforma eSignAnyWhere are o interfaţă web simplă care permite gestionarea unor fluxuri complexe, facilitând colaborarea atât în cadrul echipei, cât şi cu alte companii. 

BRD a agreat cu Namirial o ofertă pentru IMM-urile cliente ale băncii cu cifră anuală de afaceri de peste 1 milion de euro, care permite obţinerea acestor două produse la preţuri reduse faţă de tariful standard. Astfel, în cazul certificatelor de semnătură calificată, emise atât în cloud (la distanţă), cât şi pe token, clienţii BRD au un discount de până la 27%. 

În plus, platforma de semnare poate fi achiziţionată cu o reducere de 30% pentru un număr de minimum 1.000 de plicuri (echivalentul documentelor ce trebuie semnate), inclusiv o perioadă gratuită de testare a facilităţilor oferite de eSignAnyWhere (30 zile calendaristice).

„Suntem alături de clienţii noştri, susţinându-i în dezvoltarea activităţii lor prin oferirea unor instrumente care accelerează digitalizarea, valoroase atât în interacţiunile cu banca, cât şi în cele cu alţi actori din ecosistemul de afaceri“, a spus Cristina Coşniceru, director marketing corporate şi management vânzări la BRD Groupe Société Générale. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO