Bănci și Asigurări

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank: Cred că am ajuns la acel nivel de maturitate pentru a acorda şi credite ipotecare

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank

Noi suntem specializaţi în creditele de consum. Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Piaţa creditelor de consum, adresate persoanelor fizice, are anumite limite de care se apropie. Statisticile indică o încălzire a pieţei creditelor de consum.

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank Noi suntem specializaţi în creditele de consum. Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Piaţa creditelor de consum, adresate persoanelor fizice, are anumite limite de care se apropie. Statisticile indică o încălzire a pieţei creditelor de consum.

Autor: Claudia Medrega

11.09.2018, 00:08 3938

Idea Bank, instituţie de credit deţinută de polonezii de la Getin Holding, specializată mai ales pe creditarea de consum, analizează extinderea în perspectivă a gamei de produse către creditele ipotecare şi imobiliare şi vrea să se orienteze din ce în ce mai mult şi spre finanţarea IMM-urilor, după cum spune Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank.

„Nu excludem şi o lărgire a paletei de produse către credite ipotecare. Lucrăm la acest proiect. Noi sun­tem specializaţi în cre­di­tele de consum. Dar cred că am ajuns la acel nivel de maturitate pentru a lansa şi oferte de credit ipote­car/imobiliar. Partenerii noştri - agenţii şi bro­kerii de vânzări - aşteaptă de mult şi din partea noastră astfel de oferte. Şi atunci tre­buie să venim şi cu oferte de pro­duse ipotecare. Am preferat să devenim iniţial experţi pe un anumit segment, creditele de consum“, a declarat vicepreşedinte exe­cutiv business al Idea Bank într-un interviu pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO