Încă o lună de scădere: Rezerva valutară de la BNR s-a redus în mai 2018 cu 400 mil. euro, coborând la 33,1 mld. euro

5 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Rezervele valutare la Banca Naţională a României s-au redus în luna mai cu 416 mil. euro, la 33,12 mld. euro, faţă de 33,53 mld. euro la finele lunii aprilie, a anunţat ieri banca centrală.

În cursul lunii mai, intrările la BNR au totalizat 2,18 mld. euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, alimentarea contului Comisiei Europene şi altele.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bnr
, reducere
, coboare
, rezerva valutara
, scadere
, anunt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide