Bănci și Asigurări

ING Bank direcţionează 330.000 de euro către achiziţia de echipamente de protecţie şi teste pentru spitalele de stat şi către dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publică

ING Bank direcţionează 330.000 de euro către...

Autor: Cristina Bellu

02.04.2020, 12:40 117

ING Bank România împreună cu partenerii ONG anunţă o donaţie de 330.000 euro care va fi direcţionată către achiziţia de echipamente de protecţie şi teste pentru unităţile medicale de stat, dar şi către dezvoltarea unor platforme oficiale de informare publică.  

De asemenea, ING Bank oferă clienţilor care îşi doresc să se alăture demersurilor în lupta împotriva COVID-19 posibilitatea de a contribui la Fondul de Urgenţă cu donaţii direct din Home’Bank.  

Fondurile strânse prin intermediul ING Home’Bank sunt destinate cu precădere urgenţelor generate de criza COVID-19 care vor apărea în perioada următoare în rândul comunităţilor şi persoanelor vulnerabile identificate de Fundaţiile Comunitare, ONG-uri sau grupuri de iniţiativă civice, transmit reprezentanţii ING.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO