Bănci și Asigurări

ING Bank lansează în premieră cardurile virtuale, pentru persoane fizice, disponibile direct din Home’Bank

ING Bank lansează în premieră cardurile virtuale,...

Autor: Roxana Rosu

23.08.2021, 12:25 1883

ING Bank România lansează săptămâna aceasta cardurile virtuale pentru clienţii persoane fizice, care pot fi activate direct în Home’Bank şi poti fi folosite ca un card normal pentru tranzacţii online  sau direct la POS prin Apple Pay sau Google Pay, folosind telefonul mobil.

Ele se alătura soluţiei ING Pay, care permite deja plăţile la POS pentru deţinătorii de telefoane cu sistem de operare Android.

Pentru clienţii care au nevoie de cash, ING Bank oferă în prezent posibilitatea de a retrage sume mici de la bancomatele proprii, prin generarea unui cod în Home’Bank.

”Suntem martorii unei transformări a pieţei cardurilor pe care România a intrat acum 25 de ani şi, pentru prima dată, nu mai vorbim despre plastic. Ci, credem noi, despre viitorul cardurilor, care va fi preponderent virtual. Anul acesta am făcut o serie de paşi spre digitalizarea plăţilor, precum   funcţionalitatea de a copia detaliile cardului din aplicaţia de mobile banking, însă cardurile virtuale sunt următorul nivel pentru noi şi clienţii noştri. Ele sunt un instrument comod de plată, având în vedere că emiterea nu necesită nicio deplasare sau nu eşti nevoit să aştepţi curierul pentru a primi cardul fizic. Le activezi şi începi să le foloseşti în secunda doi. Mai mult, acestea oferă mai mult control asupra propriilor inanţe şi o măsură de siguranţă în plus pentru plăţile online”, a declarat Roxana Petria - Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.  

Cardurile virtuale ING pot fi administrate direct din Home’Bank şi pot fi blocate temporar sau închise în orice moment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO