Bănci și Asigurări

ING Bank lansează un credit pentru IMM-uri, cu rambursare în rate, prin care pot împrumuta până la 500.000 lei pentru cheltuieli necesare firmei, pe perioadă de până la 5 ani

ING Bank lansează un credit pentru IMM-uri, cu...

Autor: Cristina Bellu

11.08.2022, 00:03 10969

ING Bank România lansează în piaţă un nou credit cu rambursare în rate de capital egale – Credit Util, destinat IMM-urilor, prin care antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani.

Instituţia anunţă că verificarea situaţiei întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanţii materiale pentru aprobarea instantă a creditului.

„Companiile mici au nevoie de susţinere pentru a creşte şi a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunităţi, trebuie să acţioneze rapid, dacă nu chiar imediat. ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziţii de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania”, spune Luana Sorescu, head of clients în divizia Business Banking din cadrul ING Bank Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO