Bănci și Asigurări

ING Bank România are un nou şef pe retail. Eleni Skoura, care a fost director executiv în cadrul BCR pe retail, va conduce divizia de Retail Banking din ING

ING Bank România are un nou şef pe retail. Eleni Skoura, care a fost director executiv în cadrul BCR pe retail, va conduce divizia de Retail Banking din ING

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul retail banking

Autor: Roxana Rosu

18.07.2021, 12:01 4361

Eleni Skoura, Director Executiv al diviziei Retail Products & Segments la BCR Erste, va prelua din 23 august poziţia de Head of Retail Banking şi membru al Comitetului Executiv al ING Bank România, în locul lui Javier Montes-Pita, care a condus divizia în ultimii trei ani şi care a preluat recent o nouă poziţie de management în cadrul ING Group.

În acest rol, Eleni Skoura va conduce o echipă de peste 400 de angajaţi şi va coordona toate activităţile, produsele şi serviciile ce răspund nevoilor clienţilor persoane fizice.

„Perioada ultimilor trei ani a fost efervescentă şi productivă pentru ING. Am accelerat implementarea de noi funcţionalităţi şi produse, cu precădere din sfera digitală, ceea ce ne-a poziţionat constant în topul clasamentelor privind preferinţele clienţilor şi a experienţei de banking oferite. Am evoluat şi ne-am maturizat din multiple perspective. Suntem mândri de rezultatele obţinute şi totodată recunoscători lui Javier şi echipei Retail Banking pentru eforturile şi dedicarea lor.”, a declarat Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul Retail Banking.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO