Bănci și Asigurări

ING Bank România rămâne printre băncile din cadrul programului Noua casă

ING Bank România rămâne printre băncile din cadrul...

Autor: Mircea Nica

09.09.2020, 00:02 333

ING Bank România rămâne în continuare în cadrul programului Noua casă (fosta Prima casă), prin care persoanele pot achiziţiona o proprietate cu un avans de minimum 5% pentru valori ale proprietăţilor de cel mult 70.000 de euro şi un avans de 15% pentru cele cu valori cuprinse între 70.001 şi 140.000 de euro, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

„Am urmărit îndeaproape procesul legislativ pentru repornirea programului şi ne-am mobilizat astfel încât să fim printre primii care să răspundă celor interesaţi de oferta Noua Casă. În continuare ne dorim să oferim soluţii de creditare care să contribuie la sănătatea financiară a clienţilor noştri şi care respectă politica de creditare responsabilă pe care o aplicăm de peste 15 ani. Astfel, clienţii vor putea opta între creditul Noua casă şi creditul ipotecar cu rată fixă (7FIX) sau cu rată variabilă deja existent în oferta noastră. În perioada de pauză pentru Prima casă, de aproximativ cinci luni, un număr mare de clienţi s-au interesat de condiţiile programului, iar cei care au dispus de un avans între 15% şi 25% au optat deja pentru soluţia ING pentru creditele ipotecare standard, de peste 82.000 de euro, care acum sunt apropiate ca şi cost de Noua Casă şi cu un proces de acordare care poate fi mai scurt“, a transmis Roxana Cristea, head of lending la ING Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO