Bănci și Asigurări

ING: Numărul conturilor de economii deschise de către clienţi prin Home Bank a crescut cu 144% în T2/2020

ING: Numărul conturilor de economii deschise de către...

Autor: Mircea Nica

28.07.2020, 00:00 120

ING Bank România a înregistrat o creştere cu 144% a numărului conturilor de economii deschise de către clienţii băncii în al doilea trimestru din 2020 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrviti informaţiilor transmise de reprezentanţii ING Bank România.

„Modelul nostru de business a promovat constant bankingul digital, astfel încât clienţii noştri să poată accesa produsele şi serviciile noastre de oriunde şi oricând. În ultimele luni, sănătatea şi siguranţa clienţilor noştri a fost în centrul preocupărilor noastre. Astfel, i-am încurajat să utilizeze canalele digitale pentru a-şi administra cheltuielile şi pentru a comunica cu noi. Aşa a rezultat campania #StayAtHome’Bank. În completarea produselor şi serviciilor existente, suntem încrezători, în special, că soluţii precum Round Up sau noul curs valutar preferenţial vor reprezenta o diferenţă semnificativă pentru clienţii noştri“, a transmis Javier Montes Pita, head of retail ING Bank România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO