Bănci și Asigurări

Instant Factoring, controlată de Cristian Ionescu şi Piotr Krzysztof Swieboda, şi-a majorat capitalul cu 938.000 lei până la 2,44 mil. lei şi are trei acţionari noi

Cristian Ionescu

Cristian Ionescu

Autor: Mircea Nica

21.01.2020, 00:05 962

Firma facilitează dezvoltarea afacerilor mici, cu o cifră de afaceri de până la 2 mil. euro, furnizându-le soluţii flexibile de finanţare, prin transformarea în lichidităţi a facturilor aflate în termenul de plată.

 

Instituţia financiară nebancară Instant Factoring, start-up românesc de microfactoring online pentru IMM-uri, şi-a majorat capitalul social cu 938.000 de lei, până la aproape 2,44 mil. lei.

Totodată, în acţionariatul companiei au intrat trei noi acţionari: Educativa Group, Xenofon Konstantinos Voudouroglou şi Constantin Goulimis, conform informaţiilor publicate în Monitorul Oficial.

Decizia de majorare a capitalului şi intrare în acţionariatul companiei a trei noi acţionari a fost luată în urma adunării generale extraordinare a acţionarilor Instant Factoring.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO