Bănci și Asigurări

Institutul de Studii Financiare propune examinarea online a cursanţilor din cauza coronavirusului

Călin Rangu, preşedintele ISF

Călin Rangu, preşedintele ISF

Autor: Mircea Nica

10.03.2020, 00:00 156

Conducerea Institutului de Studii Financiare (ISF) a decis să aplice măsuri de prevenţie pentru persoanele care participă la cursuri de instruire, respectiv la examinare în domeniul asigurărilor şi piaţa de capital, din cauza coronavirusului (COVID-19), potrivit informaţiilor transmise de ISF. 

„Cu efect imediat sistăm anumite examinări la sală şi ne pregătim accelerat de a trece toate examinările în online. Din fericire avem infrastructură să examinăm online cele aproximativ 15.000 de persoane cărora legislaţia le impune anual o validare a cunoştinţelor şi competenţelor. În asigurări, mai bine decât în alte industrii, evitarea riscurilor este pe primul plan. Înţelegem necesitatea luării acestor măsuri stricte, în această perioadă, pentru a reduce riscurile de răspândire ale virusului COVID-19, pentru a nu fi afectaţi cei pe care îi examinăm şi nici cei cu care vor intra aceştia în contact, ulterior. Siguranţa participanţilor la examinare şi la cursuri este şi va fi întotdeauna pe primul loc“ a transmis Călin Rangu, preşedintele ISF. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO