Bănci și Asigurări

Isărescu:Zgomotul din România, din ce în ce mai greu de explicat atât în ţară, cât şi pe plan extern

Isărescu:Zgomotul din România, din ce în ce mai greu de explicat atât în ţară, cât şi pe plan extern

Autor: Marius Radu - Mediafax

11.11.2010, 11:50 21

Dominanta discursului public trebuie să fie acum, mai mult decâtaltă dată, echilibrul, raţiunea şi coerenţa şi nu exagerările şiemoţiile care fac mult zgomot şi devin din ce în ce mai greu deexplicat, atât pe plan intern, cât şi internaţional, a afirmatguvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

El a felicitat, într-o intervenţie video prezentată la BNR,Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) pentruactivitatea sa şi a subliniat rolul important pe care aceasta îljoacă atât în ceea ce priveşte pregătirea profesională aspecialiştilor, cât şi din perspectiva menţinerii unui nivelechilibrat în dezbaterile publice.

"Cred acest lucru, că puteţi juca un rol foarte important,deoarece acum mai mult decât altădată dominanta discursului publictrebuie să fie echilibru, coerenţă şi nu emoţia şi exagerările caredistorsionează şi fac mult zgomot, zgomot pe care trebuie sărecunosc, încercăm, dar este din ce în ce mai greu să-l explicămatât pe plan intern, cât şi internaţional", a spus Isărescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO