J.C. Flowers are pe masă şapte variante de nume pentru Piraeus

12 sep 2018 Autor: Anelis Baciu

Americanii de la J.C. Flowers se pregătesc să schimbe denumirea Pi­raeus, bancă pe care au preluat-o la fi­nalul anului trecut, în analiză fiind şapte variante de nume.

Noul proprietar al Piraeus a depus la OSIM solicitări de înregistrare pentru mărcile: JC Bank, A Bank, First Bank, Bank of Today, New Day Bank, First American Bank şi bank of us. Cererile de înregistrare au fost depuse prin intermediul avocatului Paul Cosmovici la mijlocul lunii mai şi la înce­putul lunii iulie 2018, potrivit infor­maţiilor publice disponibile pe site-ul OSIM.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2018

 
Cuvinte cheie:
J.C. Flowers
, banca
, americani
, denumire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide