Bănci și Asigurări

Urmează marţi, 4 octombrie, conferinţa ZF/iBanFirst Regional Business Summit. „Cum se pot extinde peste graniţe companiile din estul Europei?” Johan Gabriels, iBanFirst: Finanţarea şi găsirea talentelor sunt cele mai mari piedici pentru extinderea peste graniţe a unei companii

Urmează marţi, 4 octombrie, conferinţa ZF/iBanFirst...

Autor: Răzvan Botea

29.09.2022, 14:50 196

Finanţarea şi găsirea talentelor sunt cele mai mari piedici pentru extinderea peste graniţe a unei companii, este de părere Johan Gabriels, SEE Regional Director, al fintechului iBanFirst. Compania pe care o conduce în regiunea Europei de Sud-Est s-a extisn de la trei ţări înainte de pandemie, la 9 ţări acum.

„Finanţarea şi găsirea talentelor potriviet. Spre deosebire de marile corporaţii, multe IMM-uri nu au finanţarea necesară pentru a se extinde atât din punct de vedere al capitalului, cât şi din punct de vedere al bugetului pentru a efectua cercetări de piaţă aprofundate. O altă constrângere este capacitatea de a găsi şi păstra talentul potrivit”, a spus, pentru ZF, Johan Gabriels, întrebat care sunt cele mai mari piedici pentru extinderea companiilor peste graniţe.

Johan Gabriels este unul dintre moderatorii şi speakerii conferinţei „Regional Business Summit:  How can Eastern Europe born companies expand internationally”, dezbatere organizată de Ziarul Financiar, în parteneriat cu fintechul iBanFirst, marţi, 4 octombrie 2022, la Bucureşti.

La eveniment vor fi prezenţi antreprenori şi manageri din România, Bulgaria şi Ungaria, liderii unor companii care s-au extins cu succes în regiune şi pot împărtăşi experienţa procesului.

„Ştiţi că am o relaţie specială cu România şi regiunea Europei de Sud-Est. Din prima zi în care am venit în România în anul 2009 şi până astăzi, am simţit întotdeauna că aceasta este a doua mea casă, am fost întotdeauna bine acceptat... şi, prin urmare, am făcut întotdeauna tot ce am putut pentru a promova această ţară şi această regiune. .

Astăzi, lucrând pentru iBanFirst, o tehnologie fintech cu scopul de a asista IMM-urile în gestionarea riscului valutar, tranzacţii transfrontaliere şi gestionarea numerarului, am constatat că era sarcina noastră să reunim vorbitori şi experţi cheie pentru a oferi sfaturi şi sfaturi IMM-urilor noastre locale despre cum să putem să crească la nivel internaţional”, spune, despre eveniment, Johan Gabriels.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO