Jurnaliştii ZF au fost premiaţi de Uniunea Asigurătorilor din România

14 iun 2012 Ziarul Financiar

Uniunea Naţională a Asigurătorilor şi Reasigurătorilor din România (UNSAR) i-a premiat ieri pe Ciprian Botea, Iulian Anghel şi Sorin Pâslaru, jurnalişti la Ziarul Financiar, pentru cel mai bun articol de presă despre asigurări în 2011: "Lovitură de teatru la CSA: un şef de sucursală, propulsat direct preşedinte", apărut în septembrie 2011.

În competiţie au fost 38 de articole de profil. Premiul a fost acordat în cadrul conferinţei UNSAR, prima reuniune de acest fel a celor mai mari companii de asigurări din România. Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor, Prefectura Bucureşti şi PAID - Poolul de Asigurare Împotriva Dezastrelor au primit premiul pentru educaţie în asigurări pentru campania "Protejează-ţi casa. Asigură-te!", Eureko Asigurări a primit premiul pentru cea mai bună campanie de responsabilitate socială pentru campania "Terapie prin zâmbet", iar Violeta Ciurel, director general al AXA Asigurări, a primit premiul pentru cea mai bună carte de asigurări publicată în perioada 2009-2011, şi anume "Asigurări şi Reasigurări - o perspectivă globală", Editura Rentrop & Straton, 2011.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2012

 
Cuvinte cheie:
Jurnaliştii ZF
, Uniunea Asigurătorilor din România
, premii

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide