Bănci și Asigurări

KPMG a câştigat licitaţia ASF privind calcularea tarifului de referinţă al poliţelor RCA. Valoarea contractului este de 597.000 lei pe 3 ani

KPMG a câştigat licitaţia ASF privind calcularea...

Autor: Mircea Nica

19.11.2020, 00:05 118

♦ În afară de KPMG, ceilalţi participanţi la procedura de licitaţie au fost Ernst&Young Assurance Services şi asocierea Deloitte Audit România, Deloitte Advisory Cehia şi Deloitte Advisory Polonia.

Asocierea KPMG Advisory şi KPMG Audit a câştigat licitaţia orga­nizată de Autoritatea de Supraveg­here Financiară (ASF) privind serviciile de con­sultanţă actuarială pentru calcularea tarifelor de referinţă pentru RCA, potrivit informaţiilor publicate pe plat­forma de licitaţii SEAP. Valoarea con­tractului este de 597.000 de lei pentru o perioadă de 3 ani.

„Abordarea propusă pentru deter­mi­narea/estimarea tuturor elementelor com­ponente ale formulei de calcul al tari­felor de referinţă, prevăzute de le­gis­laţia în vigoare, se bazează pe me­to­de de calcul adecvat şi care demon­strea­ză o foarte bună înţelegere a con­tex­tului achiziţiei. Metoda de calcul este descrisă în literatura de specialitate“, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO