Bănci și Asigurări

Kristine Braden, head of Europe la Citi: România este o piaţă importantă şi de succes pentru Citi în Europa

Citi România s-a mutat într-un nou sediu în clădirea de birouri Ţiriac Towers, în apropiere de Piaţa Victoriei

Kristine Braden, head of Europe la Citi: România este o...

Autor: Claudia Medrega

12.01.2023, 00:05 228

♦ Chiar şi după pandemie, gigantul american Citi se concentrează pe o flexibilitate semnificativ mai mare pentru toţi angajaţii săi, implementând un model de lucru hibrid ♦ Citi activează în România din 1996 şi ocupă poziţia a 11-a în topul celor mai mari bănci, având active de peste 10 mld. lei şi o cotă de piaţă de circa 2%.

Citi România s-a mutat într-un nou sediu central în Bucureşti, în clădirea de birouri Ţiriac Towers în apropiere de Piaţa Victoriei, noul spaţiu permiţându-i băncii să creeze un concept modern care să acomodeze mai bine modul de lucru hibrid al echipei şi să ajute la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate.

Clădirea este construită şi echipată conform celor mai noi standarde de eficienţă energetică, potrivit informaţiilor transmise de bancă. Dez­voltatorul proiectului a implementat un concept holistic care include soluţii de ultimă generaţie pentru managementul sustenabil al clădirilor.

„Citi România se alătură altor sucursale Citi importante din Europa care au anunţat recent fie planuri, fie mutări efective în spaţii de birouri noi, mai sustenabile, inclusiv în Milano, Paris şi Frankfurt. România este o piaţă importantă şi de succes pentru Citi în Europa şi acest nou sediu ne va ajuta să îmbunătăţim în continuare atât experienţa anga­jaţilor, cât şi a clienţilor“, spune Kristine Braden, Head of Europe la Citi, care a vizitat recent biroul din Bucureşti pentru inaugurarea spaţiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO