Bănci și Asigurări

Kuldeep Kaushik are undă verde de la ASF pentru funcţia de director general la NN Asigurări de Viaţă

Kuldeep Kaushik, director general la NN Asigurări de Viaţă

Kuldeep Kaushik, director general la NN Asigurări de Viaţă

Autor: Claudia Medrega

28.11.2022, 00:00 155

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a autorizat pe Kuldeep Kaushik pentru funcţia de director general la NN Asigurări de Viaţă, conform informaţiilor transmise de instituţie.

Anul trecut, NN Group anunţa în luna august numirea lui Kuldeep Kaushik în funcţia de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul său fiind supus aprobării autorităţilor locale. Kuldeep a preluat conducerea NN de la Gerke Witteveen, chief financial officer al NN în România, care a deţinut rolul de CEO interimar o perioadă. Gerke Witteveen preluase mandatul de CEO interimar al NN în octombrie 2020, după ce Anna Grzelonska, care a ocupat poziţia de director general al NN Asigurări de Viaţă în România începând din vara anului 2017, a plecat şi a preluat funcţia de CEO al NN în Turcia.

Înainte de a se alătura NN Group, Kuldeep a lucrat la AXA International & New Markets, unde a deţinut rolul de chief operating and transformation officer începând din 2017, desfăşurând-şi activitatea în Madrid, Spania. În cel mai recent rol la AXA, el coordonase activitatea de transformare a experienţei clienţilor şi a operaţiunilor de business, contribuind la implementarea strategiei de dezvoltare bazată pe tehnologie, date şi inovaţie în peste 20 de ţări.

Anterior, Kuldeep a deţinut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia şi în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business şi coordonarea activităţilor de operaţiuni şi IT. Kuldeep deţine un MBA de la HEC Paris şi studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India. NN Asigurări de Viaţă şi-a menţinut poziţia de lider în clasamentul celor mai mari jucători pe segmentul asigurărilor de viaţă, reuşind să păstreze o cotă de piaţă de peste 30%.

Subscrierile societăţii NN Asigurări de Viaţă din ultimii şase ani şi-au menţinut un trend ascendent, ajungând de la o valoare de 628 mil. lei în 2015 la 940 mil. lei la finalul anului 2021, creşterea fiind de peste 49%. Grupul NN a obţinut pe data de 15 iulie 2020 avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru înregistrarea entităţii juridice pe partea de asigurări generale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO