Bănci și Asigurări

La 91 de ani, Radu Beligan face reclamă pentru internet banking BCR

La 91 de ani, Radu Beligan face reclamă pentru internet banking BCR
16.06.2010, 13:40 97

Maestrul Radu Beligan a primit miercuri titlul onorific de"Senior 24 Banking BCR", acesta, în vârstă de 91 de ani, fiind celmai în vârstă utilizator activ de internet banking.

Decernarea premiului face parte din campania de stimulare aoperaţiunilor bancare efectuate prin intermediul canaleloralternative, desfăşurată de BCR.

"Marele regret este că atunci când mă uit în cont văd banipuţini. Şi acum, de când statul a luat măsurile privind pensiile(reducerea pensiilor cu 15% - n.r.r), o să văd bani şi mai puţini",a spus Beligan, citat de Mediafax.

BCR a contabilizat în primul trimestru tranzacţii de 378milioane euro realizate de clienţii de retail - persoane fizice,persoane fizice autorizate şi microintreprinderi - reprezentând 48%din volumul aferent realizat prin canale alternative pe 2009.

Banca are aproape 800.000 de clienţi activi pentru serviciile deinternet banking şi phone banking, care permit realizareaoperaţiunilor curente şi consultarea soldurilor propriilor conturi,fără a fi necesară deplasarea la o agenţie.

În prezent, 61% din numărul total de tranzacţii se deruleazăprin canale alternative, iar restul la ghişeu. Ţinta pentrusfârşitul acestui an este să 63% declară Cătălin Moise, directorexecutiv al direcţiei canale alternative din BCR.

Banca are în prezent de 10 mai mulţi clienţi pentru canalelealternative faţă de martie 2008 când a început astfel deoperaţiuni. BCR are în prezent 4 milioane de clienţi de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO