Bănci și Asigurări

Pe lângă nenumăratele amenzi pe care City Insurance le are de plătit, acum va trebui să achite şi onorariul FGA de 27.000 euro. FGA devine administrator interimar al City Insurance, după ce a fost administrator temporar

Pe lângă nenumăratele amenzi pe care City Insurance le...

Autor: Mircea Nica

22.10.2021, 11:00 204

♦ City Insurance va trebui să acopere onorariul FGA în valoare de 27.000 euro ♦ Cheltuielile legate de administrarea interimară vor fi suportate tot de City Insurance.

Autoritatea de Suprave­ghe­re Financiară (ASF) a înlocuit man­da­tul Fondului de Garantare a Asigu­ra­ţilor (FGA) de administra­tor tem­porar cu unul de admi­nistrator in­te­ri­mar, potrivit unei decizii ASF pu­blicate în Monitorul Oficial. Astfel, City Insurance va trebui să acopere ono­rariul de 27.000 euro al FGA, dar şi cheltu­ielile de administrare interimară.

„Se aprobă înlocuirea manda­tului FGA de administrator tem­porar al City Insurance cu man­datul de administrator interimar (…) Onorariul cuvenit Fondului de Ga­ran­tare a Asiguraţilor, în calitate de administrator interimar al City Insurance, este în cuantum net de 27.000 euro, ce va fi achitat în lei, la cursul leu/euro comunicat de BNR valabil la data plăţii, onorariu ce va fi suportat de către societate. Cheltu­ieli­le legate de administrarea interi­ma­ră se suportă de către City Insurance“, se arată în decizia emisă de ASF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO