Bănci și Asigurări

Libra Internet Bank a atras 4,2 milioane euro de la investitori printr-o emisiune de obligaţiuni

Libra Internet Bank a atras 4,2 milioane euro de la...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2020, 11:14 200
Libra Bank a închis emisiunea de obligaţiuni lansată pe 17 martie şi a reuşit să atragă de la investitori suma de 4,29 milioane euro. Rezultatul a fost afectat de situaţia de pe pieţele financiare mondiale, în condiţiile în care zeci companii şi-au amânat emisiunile de acţiuni sau de obligaţiuni.
 
Obligaţiunile emise de bancă au o valoare nominală de 500 euro, o dobândă de 5% plătibilă semestrial şi au scadenţa la 10 ani.

Fondurile au fost colectate într-o săptămână, fiind înregistrate 27 de subscrieri din partea investitorilor, majoritatea prin platforma online. Plasamentul a fost intermediat  de către Tradeville.

“Mulţumim investitorilor pentru încrederea acordată. Depăşirea pragului de succes şi închiderea subscripţiei înainte de termen, mai ales în această perioadă dificilă la nivel global, întăresc spiritul ambiţios al Libra. Investitorii au apreciat strategia simplă şi clară, faptul că suntem expuşi pe industrii ferite, precum şi paşii decisivi pe care i-am făcut în zona de tehnologie”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO