Bănci și Asigurări

Lucica Pitulice devine Chief Financial Officer al ING Bank România, după ce fostul CFO, Serge Offers, a fost numit head of business banking în bancă

Lucica Pitulice, noul CFO al ING Bank România

Lucica Pitulice, noul CFO al ING Bank România

Autor: Claudia Medrega

01.04.2022, 00:05 329

Lucica Pitulice va prelua func­ţia de Chief Financial Officer în cadrul ING Bank România, la 1 apri­lie, după ce fostul CFO, Serge Offers, a fost numit Head of Business Banking în cadrul băncii la 1 februarie.

Cu peste 20 de ani de experienţă în industria bancară, inclusiv în rolul de CFO în alte organiza­ţii, Lucica Pitulice s-a ală­turat ING Bank Româ­nia în urmă cu 2 ani în poziţia de Head of Reporting & Control.

În ultimul rol de CFO de­ţinut la Pa­tria Bank, ea a făcut parte din Exe­cu­tive Board şi a coordonat zonele de Finance, Treasury & ALM şi Capital Markets & Investors Relationship, con­centrându-se pe organizarea func­ţi­ei de Finance în urma finalizării unei fu­ziuni, potrivit informa­ţiilor transmise de ING Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO