Bănci și Asigurări

Majoritatea poziţiilor vacante de director adjunct în direcţiile importante din BNR au fost ocupate. Anul trecut, o treime din posturi erau vacante

Majoritatea poziţiilor vacante de director adjunct în...

Autor: Claudia Medrega

13.09.2017, 00:04 553

Mai există poziţii vacante de director adjunct la Direcţia Audit Intern şi la Direcţia Juridică din BNR.

Cea mai mare parte a poziţiilor vacante în direcţiile importante din Banca Naţională au fost ocupate, după ce pe parcursul anului trecut o treime din posturile de director adjunct, adică opt din cele 24 de astfel de funcţii disponibile în departamentele-cheie ale băncii, au rămas vacante.

În prezent, mai există poziţii vacante de director adjunct la Direcţia Audit Intern şi la Direcţia Juridică din BNR, conform informaţiilor de pe site-ul BNR.

În cazul Direcţiei de Modelare şi Prognoze Macroeconomice, director adjunct a fost numit Mihai Copaciu, doctor în economie, care a contribuit anterior la realizarea noului instrument de modelare macroeconomică folosit în ultima perioadă de BNR pentru fundamentarea deciziilor de politică monetară (modelul de echilibru general - DSGE - cu euroizare parţială - R.E.M. 2.0). Conducerea Direcţiei de Modelare şi Prognoze Macroeconomice a fost preluată din luna septembrie 2016 de Tudor Grosu, care era director adjunct, după ce fostul şef al direcţiei Cezar Boţel a fost trimis la Washington ca reprezentant al României la Fondul Monetar Internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO