Bănci și Asigurări

Mario Greco, şeful cel mare de la Generali, se află într-o vizită discretă în România

Mario Greco, şeful cel mare de la Generali, se află...

Autor: Anelis Baciu

18.09.2015, 00:00 401
Mario Greco, CEO al grupului financiar italian Assicurazioni Generali, care deţine pe piaţa locală asigurătorul Generali cu afaceri de 390 milioane de lei anul trecut, se află într-o vizită discretă în România, potrivit unor surse din piaţă. Prezenţa sa nu a fost comentată însă în niciun fel de reprezentanţii locali ai companiei de asigurări.

Greco, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai puternici executivi din Europa şi are un salariu anual de 4 milioane de euro, potrivit Bloomberg. El se află la conducerea grupului Assicurazioni Generali, cu afaceri de 1,7 miliarde de euro, din august 2012. Generali este unul dintre cei mai importanţi asigurători din piaţa locală, o bună parte din afacerile companiei fiind concentrate pe segmentul corporate. Asigurătorul a raportat anul trecut un profit de 40 de milioane de lei, dublu faţă de anul precedent. Totodată afacerile au fost în creştere cu circa 9%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO