Bănci și Asigurări

Marsh România: Peste 350.000 de angajaţi au o asigurare privată de sănătate oferită de angajator

Marsh România: Peste 350.000 de angajaţi au o asigurare...

Autor: Anelis Baciu

26.02.2019, 00:05 532

Peste 350.000 de angajaţi din România au o asigurare privată de sănătate oferită de angajator, serviciile de sănătate fiind una dintre componentele din ce în ce mai solicitate de angajaţi în pachetele de beneficii oferite de angajatori, potrivit Mercer Marsh Benefits România, parte a Marsh România, cel mai mare broker de asigurări din România pe segmentul corporate.

„Anul 2019 va marca accentuarea unui caracter dual al pieţei asigurărilor de sănătate. Remarcăm deopotrivă caracteristicile unei pieţe emergente, în plină dezvoltare: dorinţa tot mai mare a angajatorilor care doresc să includă asigurările de sănătate în pachetele de beneficii se întâlneşte cu apetitul asigurătorilor pentru cotă de piaţă. De aici şi creşterea ultimilor ani. La aceasta se adaugă o caracteristică pe care o întâlnim în pieţe deja mature: în România, asigurătorii şi angajatorii care au implementat programe de beneficii fundamentate pe asigurări de sănătate caută soluţii pentru păstrarea sub control a costurilor şi pentru optimizarea consumului de servicii acoperite de asigurările medicale“, spune Silvia Dumitrescu, manager al Mercer Marsh Benefits România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO