Bănci și Asigurări

Mastercard lansează o campanie de cashback pentru românii care îşi plătesc taxele şi impozitele cu cardul, până pe 31 martie: 10% cashback, în limita a 50 de lei, pentru fiecare tranzacţie, direct în contul din care s-a efectuat plata

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia

Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia

Autor: Cristina Bellu

23.03.2023, 10:30 2341

Mastercard lansează în România o campanie de cashback pentru cei care în perioada 24 - 31 martie aleg să plătească taxele şi impozitele cu un card de debit sau credit Mastercard, pe platforma şi în aplicaţia mobilă Ghişeul.ro sau pe alte platforme online puse la dispoziţie de administraţiile locale.

În urma tranzacţiei, aceştia beneficiază de cashback în valoare de 10% - până la 50 lei per cashback şi până la 600 lei per card.

„În ultimii ani, tot mai mulţi români s-au mobilizat să-şi achite taxele şi impozitele în prima parte a anului, pentru a beneficia de reducerea de 10% valabilă până la finalul lunii martie. 2023 vine, însă, cu o presiune financiară cu totul şi cu totul specială, din cauza contextului economic actual. Astfel, cashback-ul garantat de 10% oferit acum suplimentar de Mastercard, este modul concret prin care sprijinim cât mai mulţi români în achitarea acestor cheltuieli”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

De la 1 ianuarie până la data de 21 martie, au fost înregistrate 1.528.765 de tranzacţii prin platforma şi aplicaţia Ghişeul.ro, în timp ce aplicaţia Ghişeul.ro a ajuns la peste 160.000 de descărcări (106.000 pe Android şi 58.000 pe IOS).

Lansată în 2011, Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român. Platforma este administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), în parteneriat cu Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO