Bănci și Asigurări

Matei Păun, fondatorul băncii de investiţii BAC, pune pe piaţă un nou fond de investiţii. „Ţintim tranzacţii între 5 şi 10 mil. euro, este o piaţă descoperită în România.“

Matei Păun, fondatorul băncii de investiţii BAC, pune...

Autor: Georgiana Mihalache

15.11.2018, 00:07 2702

Matei Păun, fondatorul băncii de investiţii BAC Investments, pune bazele unui nou fond de private equity pe piaţa românească alături de trei parteneri şi ţinteşte companii cu venituri de până la 50 de milioane de euro. Fondul Black Sea Fund îşi va începe activitatea cel târziu la începutul anului 2019 şi va fi finanţat majoritar de European Investment Fund (EIF).

„Lucrăm la ridicarea unui fond de private equity, vrem să ridicăm un minim de 40 de milioane de euro şi un maxim de 60 de milioane de euro. Fondul va fi ancorat de European Investment Fund (EIF), ei vor finanţa un minim de 70% din fond şi în momentul de faţă suntem în discuţii cu mai mulţi investitori potenţiali“, a spus Matei Păun pentru ZF.

Cei trei parteneri care pun bazele fondului alături de Matei Păun sunt Arin Ion, partener la BAC Investments, Cornel Fumea, cu experienţă în piaţa de M&A (fuziuni şi achiziţii) şi Adrian Vasile, cu experienţă în zona financiară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO