• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Bănci și Asigurări

MediHelp România: Brexitul nu va afecta acoperirea asigurărilor în interiorul Regatului Unit

MediHelp România: Brexitul nu va afecta acoperirea asigurărilor în interiorul Regatului Unit

Lorena Ionescu, customer care officer al MediHelp International

Autor: Roxana Rosu

01.06.2017, 00:00 172

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Euopeană în următorii doi ani nu va influenţa accesul clienţilor MediHelp, lider între furnizorii de asigurări internaţionale de sănătate în Europa Centrală şi de Est, la poliţa de asigurare cu acoperire  internaţională, anunţă reprezentanţii companiei.

„Chiar dacă lucrăm exclusiv cu parteneri britanici, procesul de procesare a cererilor de despăgubire nu va suferi modificări. MediHelp îşi va păstra poziţia de lider pe piaţa asigurărilor internaţionale de sănătate în Europa Centrală şi de Est atât pentru pachetele extensive de asigurare, cât şi datorită calităţii serviciilor de gestionare a cazurilor şi soluţionare a daunelor“, a afirmat Lorena Ionescu, customer care officer al MediHelp International.

Anunţul vine în contextul unui studiu al Moore Stephens  care arată că 40% din companiile de asigurări din Marea Britanie intenţionează schimbarea modelului de operare datorită Brexitului. MediHelp colaborează exclusiv cu asigurători de pe teritoriul Marii Britanii, pentru întregul grup cu prezenţă în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi România.

Planurile de asigurare medicală internaţională ale companiei oferă acces la o reţea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (intervenţii chirurgicale complexe, spitalizare, consultaţii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) şi include opţiuni de acoperire intenaţională de până la 3 mil. euro.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: