Bănci și Asigurări

Mesajul ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici către angajaţii ANAF: Să-şi respecte obligaţia de serviciu. Trebuie să facem o reformă

Mesajul ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici către...

Autor: Catalina Iordache

26.02.2019, 13:19 1458

Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a declarat, marţi, la Parlament, că este necesară o reformă administrativă a ANAF şi a transmis angajaţilor nemulţumiţi de reorganizarea instituţiei să-şi respecte obligaţia de serviciu.

„Le dau un sfat (angajaţilor nemulţumiţi din ANAF - n.r.) - să-şi respecte obligaţia de serviciu. Felul în care se restructurează ANAF-ul este decizia ministrului de Finanţe. PEntru că, de ani de zile tot vorbim despre ANAF, despre modul în care ANAF trebuie să se reformeze, să-şi schimbe în principal mentalitatea la niveluol lucrătorului din ANAF. Sunt colegi foarte buni în această strctură, care îşi fac treaba an de an, dar nevoia de schimbare există. Este evidentă, atât la nivel de structură, cât şi la nivel de mentalitate, de mod de lucru, de echipamente. Trebuie să facem o reformă administrativă a ANAF-ului, trebuie să ne asigurăm că partea de informatizare şi partea de dotare cu echipamente în vămi trebuie să se producă cât mai repede”, a declarat, marţi, la Parlament, minsitrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebat despre nemulţumirile angajaţilor ANAF.

Ministrul de Finanţe a adăugat că este mulţumit de conducerea instituţiei de la începutul anului.

„Din prima part a acestui an, da (sunt mulţumit de conducerea ANAF- n.r.). O să avem şi astăzi execuţia pe ianuarie, cifrele arată, să spunem, bine, dar este mult până să fiu mulţumit”, a conchis Teodorovici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO