Bănci și Asigurări

Metropolitan Life şi Benefit se aliază şi oferă pachete de asigurare de sănătate personalizate

Metropolitan Life şi Benefit se aliază şi oferă...

Autor: Mircea Nica

29.09.2022, 00:04 162

Asigurătorul Metropolitan Life şi Benefit, platforma de beneficia extrasalariale pentru angajaţii din România, oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziţiona din platformă pachete de asigurare de sănătate, potrivit informaţiilor transmise de  Metropolitan Life.

„Recrutarea şi retenţia talentelor, dezvoltarea unui Employee Value Proposition puternic sunt prioritare în contextul actual, iar beneficiile flexibile pentru angajaţi vin ca răspuns firesc la aceste obiective” , a transmis Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life. Noul parteneriat îşi propune să ofere utilizatorilor Benefit un produs de protecţie financiară, adaptat necesităţilor acestora. 

Pachetele de asigurare de sănătate, disponibile utilizatorilor şi familiilor acestora, pot fi achiziţionate direct din platformă din bugetul alocat de către companii angajaţilor lor, experienţa fiind complet digitală şi simplificată. Protecţia financiară, prin pachetele de asigurare de sănătate Metropolitan Life, este concepută pentru a veni în întâmpinarea angajaţilor, în funcţie de nevoile acestora şi de bugetul alocat în contul de utilizator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO