Bănci și Asigurări

Mihaela Bîciu se retrage din funcţia de CEO al Tradeville, cel mai activ broker pe piaţa de retail din România, după două decenii. “Iau o binemeritată pauză. Îmi voi relua apoi viaţa profesională, probabil tot în piaţa de capital”

Mihaela Bîciu se retrage din funcţia de CEO al...

Autor: Liviu Popescu

27.10.2021, 09:31 2439

Mihaela Bîciu, cel mai longeviv director general al unei societăţi de brokeraj de la bursa românească, pleacă de la Tradeville după aproape 24 de ani. “Iau o binemeritată pauză”, spune Mihaela Bîciu, cea care ocupa funcţia de preşedinte şi CEO al Tradeville din noiembrie 2001 încoace, fiind angajată în cadrul socieăţii din 1997 încoace. 

“Probabil că ar trebui să spun ceva legat de plecarea mea din poziţia de CEO Tradeville. Trebuie să recunosc că nu mi-a plăcut niciodată să fiu în lumina reflectoarelor, deşi au fost destule momente în care a trebuit să trag aer în piept şi să vorbesc în public. Acesta e unul dintre astfel de momente, cu menţiunea că social media îmi simplifica mult misiunea”, spune Mihaela Bîciu.

Din octombrie 1997 încoace la Tradeville, Mihaela Bîciu a parcurs etape de la financial analyst, relationship manager, development manager, executive manager, preşedinte/CEO.

“Da, am ales să plec din Tradeville, după 24 de ani împreună. Am ales să fac asta când firma este în cel mai bun moment al ei de până acum şi am lăsat în urma o echipă curajoasă şi inventivă. Iau o binemeritată pauză. Îmi voi relua apoi viaţa profesională, probabil tot în piaţa de capital. Oricum indiferent ce voi face, voi construi cu pasiune şi în totală armonie cu valorile mele: respect pentru oameni, responsabilitate socială şi dorinţa de a realiza ceva remarcabil”.

Tradeville este unul dintre cei mai mari brokeri de la bursa de la Bucureşti, cu tranzacţii intermediate de 3 miliarde de lei anul acesta, adică locul trei după BT Capital Partners şi BCR. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO