Bănci și Asigurări

Mihaela Bîtu, executivul care a preluat conducerea băncii în iulie 2019: Una dintre priorităţile mele în perioada următoare este să întâlnesc şi să ascult angajaţii şi clienţii ING

Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank

În luna iulie a început mandatul meu de CEO al ING Bank România, o bancă pentru care am lucrat aproape 25 ani. (...) Una dintre priorităţile mele în perioada următoare este să întâlnesc şi să ascult angajaţii şi clienţii ING pentru a le înţelege nevoile şi pentru a identifica cum putem îmbunătăţi serviciile şi produsele noastre.

Mihaela Bîtu, CEO al ING Bank În luna iulie a început mandatul meu de CEO al ING Bank România, o bancă pentru care am lucrat aproape 25 ani. (...) Una dintre priorităţile mele în perioada următoare este să întâlnesc şi să ascult angajaţii şi clienţii ING pentru a le înţelege nevoile şi pentru a identifica cum putem îmbunătăţi serviciile şi produsele noastre.

Autor: Anelis Baciu

13.08.2019, 08:53 680
Olandezii de la ING Bank şi-au majorat cu 12% profitul net în prima jumătate din 2019, până la 385 milioane de lei.

ING Bank, sucursala de la Bucureşti a grupului olandez cu acelaşi nume, a încheiat prima jumătate a acestui an, cu un profit net de 385 milioane de lei, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, ca urmare a creşterii numărului de clienţi şi a creditelor din portofoliu.

Din luna iulie a acestui an ING are şi un nou CEO, conducerea executivă fiind preluată de Mihaela Bîtu, fost director general adjunct al băncii şi un manager cu 25 de experienţă în cadrul băncii din România.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro