Bănci și Asigurări

Mihai Tecău, CEO Omniasig Vienna Insurance Group: Ne dezvoltăm şi intrăm pe o piaţă nouă, transparentă. Serviciile publice de asigurare pot asigura servicii de calitate împreună cu cele private

Mihai Tecău, CEO Omniasig Vienna Insurance Group: Ne...

Autor: Bianca Dorobanţu

13.09.2016, 16:33 287

Piaţa asigurărilor de sănătate private este o piaţă nouă, iar serviciile serviciile publice pot asigura, împreună cu cele private, servicii de calitate pentru clienţi, a spus  Mihai Tecău, CEO Omiasig Vienna Insurance Group, în cadrul în cadrul ZF Health & Pharma Summit ’16.

 „Ne dezvoltăm şi intrăm pe o piaţă nouă, care are transparenţă, fiind un lucru bun pentru client, dacă privim spre toate firmele mari care sunt interesate de asigurările de sănătate. Serviciile de asigurare publice pot asigura servicii de calitate împreună cu cele private, pentru clienţi”.

De asemenea, Mihai Tecău a mai spus că la nivel de companie, nu sunt aşteptate creşteri prea mari în perioada următoare. „Este normal să ne facem planuri vizavi de o formă de asigurare, dar aşteptările nu vor veni aşa de repede încât să avem o creştere fulminantă”.

În ce priveşte alegerea unei companii de a-i oferi angajatului o asigurare privată, şi nu un abonament, Tecău consideră că pe primul loc ar trebui să fie pusă nevoia clienţilor de a le fi asigurate servicii de calitate. „În primul rând este nevoia de a avea un astfel de serviciu, iar când se doreşte suplimentarea beneficiilor unui angajat şi se face referire la un element suplimentar, atunci intervine discuţia despre asigurare sau abonament”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO