Bănci și Asigurări

Ministerul Finanţelor i-a dat lui Bogdan Neacşu un nou mandat de CEO al CEC Bank pe 4 ani. Acelaşi mandat a fost dat şi pentru echipa executivă şi neexecutivă din cadrul băncii

Ministerul Finanţelor i-a dat lui Bogdan Neacşu un nou...

Autor: Mircea Nica

15.05.2023, 17:36 458

Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank a anunţat luni la ZF Live ca a aprimit un nou mandat de 4 ani la conducerea băncii, la fel ca şi membrii executivi şi neexecutivi din cadrul băncii, mandate care ar fi expirat anul acesta.

“Mergem pe o consolidare a echipei existente, iar asta înseamnă că mandatele s-au prelungit cu 4 ani. Atât mandatul meu cât şi mandatele întregii echipe executive şi neexecutive s-au prelungit cu 4 ani. Au fost luate în calcul rezultatele pe care banca le-a obţinut, dorinţa de a crea stabilitate la nivelul echipei de conducere şi planurile pe care le vem de executat în continuare”, a explicat Bogdan Neacşu în cadrul emisiunii ZF Live.

El este CEO al CEC Bank de la finalul anului 2019, iar anterior, Bogdan Neacşu a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al băncii. În ultimii ani, executivul a dus banca până pe locul 6 la nicelul întregii pieţe bancare, iar din martie 2023, CEC Bank ocupă deja poziţia 5.

“Vrem să ducem misiunea aceasta mai departe. Vrem să ne consolidăm poziţia în piaţă. Dorinţa noastră a fost să ajungem în top 5, ne-am apropiat de acest loc, iar lucrul acesta presupune să consolidăm cota de piaţă la acest nivel. Anul trecut am terminat cu o cotă de piaţă de aproximativ 8,8%, pe locul 6, la martie suntem deja pe locul 5”, a mai adăugat Bogdan Neacşu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO