Bănci și Asigurări

​Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF: Nu cred că o să mai fiu săptămâna viitoare la ASF. Prefer să fiu scos de politicieni decât de DNA

​Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF: Nu cred că o să...

Autor: Anelis Baciu

10.05.2017, 13:49 1943

Mişu Negriţoiu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), spune că se aşteaptă ca să fie revocat din funcţie şi afirmă că săptămâna viitoare nu va mai fi la ASF. “Sunt fericit că am ajuns până aici. Chiar cred că nu mai este nevoie să mai stau”.

Întrebat ce va face dacă va fi revocat din fruntea ASF Mişu Negriţoiu a spus că se poate orienta către piaţa fondurilor de investiţii. 

El şi-a depus CV-ul pentru o poziţie în conducerea CEC Bank şi afirmă că “la CEC a fost un test. Nu prea este plăcut să lucrezi cu instituţiile statului”, a spus el astăzi la o conferinţă ASF.

“Prefer să ies scos de politicieni decât de DNA. Consider că mi-am îndeplinit misiunea la ASF. Nici nu am visat la un mandat de trei ani sau mai mult. Întotdeauna mi-am administrat mandatul la şase luni, la un an”, a spus Negriţoiu astăzi la o conferinţă de presă.

Preşedintele ASF spune că nici până acum nu înţelege şi nici nu i s-au adus la cunoştinţă motivele pentru care se cere revocarea sa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO