Bănci și Asigurări

Mona Lucia Cucu îşi încheie interimatul şi preia funcţia de director general al Fondului de Garantare a Asiguraţilor

Mona Lucia Cucu

Mona Lucia Cucu

Autor: Mircea Nica

17.03.2022, 00:03 232

Mona Lucia Cucu, fostul director general adjunct al Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA), care a preluat conducerea instituţiei în luna octombrie 2021 pentru o perioadă limitată de timp, prin delegare, a primit acum aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a prelua funcţia de director general al FGA, potrivit informaţiilor transmise de ASF.

ASF a transmis că a autorizat aprobarea numirii Monei Lucia Cucu „în funcţia de director general al Fondului de Garantare a Asiguraţilor.“ Ea preluase în luna octombrie 2021 conducerea FGA pentru o perioadă limitată de timp, mai exact până la desemnarea unui nou director general pe bază de concurs.

Încheierea interimatului şi preluarea funcţiei şef al FGA s-a decis după ce Mona Lucia Cucu a obţinut un rezultat pozitiv în urma concursului pentru postul de director general al FGA, după cum au explicat reprezentanţii FGA pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO