Bănci și Asigurări

Monica Ivan preia oficial conducerea casei de brokeraj BRK Financial Group după ce a primit autorizarea ASF

Monica Ivan preia oficial conducerea casei de brokeraj...

Autor: Roxana Rosu

09.08.2019, 12:48 489

Monica Ivan, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie şi fost director general adjunct al casei de brokeraj BRK Financial Group, preia oficial la conducerea companiei după ce a primit ieri autorizarea din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Ea are o experienţă de peste 20 de ani iî domeniul financiar-bancar,  iar în luna aprilie 2019 a fost nominalizată pentru funcţia de Director General al BRK Financial Group după ce Cătălin Mancaş, director general adjunct şi membru în Consiliul de Administraţie al SSIF BRK Financial Group (BRK), a anunţat la începutul anului că demisionează din funcţia de conducere a societăţii. El a rămas membru în boardul instituţiei.

Compania aflată în top 10 intermediari de la bursa românească, a încheiat 2018 cu pierderi de 2,2 mil. lei, la jumătate faţă de rezultatul negativ din 2017, şi venituri de 8,97 mil. lei, mai mici cu 12% decât în 2017, potrivit raportului financiar al emitentului.

Acţiunile BRK, cu o capitalizare de 26 milioane lei, se tranzacţionează în creştere cu 8,2% de la începutul anului, în urma unor tranzacţii de 1,1 milioane lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO