Bănci și Asigurări

​Negriţoiu, ASF: Iesirea din piata a asigurătorilor cu probleme dă un nou suflu jucătorilor celor care isi fac treaba cum trebuie

​Negriţoiu, ASF: Iesirea din piata a asigurătorilor...

Autor: Anelis Baciu

12.11.2015, 10:42 438

Retragerea din piaţă a asiguratorilor cu probleme financiare nu inseamna restrangerea pietei, dimpotriva inseamna un nou suflu pentru jucatorii care îsi fac treaba cum trebuie, a declarat Mişu Negriţoiu, presedintele ASF în cadrul unei conferinţe pe tema asigurărilor organizată la Iaşi de ZF în parteneriat cu Omniasig.

Iesirea din piata a asigurătorilor cu probleme dă un nou suflu jucătorilor celor care isi fac treaba cum trebuie. Retragerea societatilor in dificultate nu inseamna o scadere a subscrierilor, dimpotriva. Crestrea vine din normalitate”, a spus Negritoiu.

Ce a mai declarat presedintele ASF:

-​Nu mai e loc de ocolit regulile in piata de asigurari. Cine face business sanatos, ofera produse de calitate clientilor şi plateste daunele sta in business cine nu, nu.

-Oamneii trebuie sa primeasca ce au contractat, nu e loc de negociere.

-Cirul continua in jurul mai da-mi si mai dau..negociere...negociaza nivelul de capital,,il ai sau nu il ai

-Brokerii nu isi mai pot face treaba cu o jumatate de masura. Sunt oameni care pot avea o meserie in asigurari fara sa aiba o societate de brokeraj. Totuşi incepe sa se reaseze lucrurile si in piata de brokeraj.

-Ne vom uitam anul viitor si la celelalte canale, trebuie puse lucrurile in normalitate
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO