Bănci și Asigurări

Nicolas Edmond Naouri a primit avizul ASF pentru funcţia de director general adjunct în cadrul Groupama Asigurări

Nicolas Edmond Naouri a primit avizul ASF pentru funcţia...

Autor: Mircea Nica

28.11.2022, 00:00 108

Nicolas Edmond Naouri a primit undă verde din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a prelua funcţia de director general adjunct la societatea Groupama Asigurări, potrivit informaţiilor transmise de  ASF. Astfel, Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat aprobarea lui „Nicolas Edmond Naouri în funcţia de director general adjunct la societatea Groupama Asigurări.

Nicolas Naouri a ocupat funcţia de chief financial officer (CFO) în cadrul Groupama din luna august 2017, având peste 6 ani de experienţă în cadrul Groupama. Anterior, el a ocupat o funcţie pe zona financiară în cadrul AXA, în perioada 2010-2011, după ce a stat cinci ani în cadrul PwC ca manager audit. Groupama Asigurări a preluat conducerea întregii pieţe a asigurărilor din România în primele şase luni din 2022, cu un volum al primelor brute subscrise de peste 1,55 mld. lei, însemnând o triplare a subscrierilor faţă de perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO