Bănci și Asigurări

Nicoleta Radu, PAID: Trebuie, din nou, să ne adaptăm la noua realitate. Vom continua să lucrăm la informarea populaţiei prin activităţi care au şi rolul de a creşte încrederea acestora în produsele de asigurare

Nicoleta Radu, director general PAID România

Nicoleta Radu, director general PAID România

Autor: Mircea Nica

28.06.2022, 16:30 166

Anul 2022 a venit cu o nouă realitate, ceea ce presupune din nou o adaptare pe zona protecţiei financiare a proprietarilor de locuinţe din România, a spus Nicoleta Radu, director general al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), ca răspuns la un chestionar ZF.

„Trebuie, din nou, să ne adaptăm la noua realitate şi să nu uităm care este menirea noastră – aceea de a oferi protecţie financiară proprie­tarilor de locuinţe din România. Vom continua să lucrăm la informarea populaţiei prin activităţi care au şi rolul de a creşte încrederea acestora în produsele de asigurare.  Încercăm să folosim metode creative şi adaptate local pentru ca oamenii să înţeleagă faptul că această poliţă le oferă posibilitatea de a-şi reconstrui locuinţa mai repede după un dezastru natural“, a explicat Nicoleta Radu.

Printre principalele provocări pe care PAID le-a întâmpinat de la începutul anului 2022 se numără lipsa de infor­mare a populaţiei cu pri­vire la subiectul asigurărilor şi educaţia financiară redusă, impredictibilitatea mediului economic, respectiv inflaţia şi insuficienta implicare a autorităţilor în aplicarea Legii 260, a mai adăugat Nicoleta Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO