Bănci și Asigurări

NN a plătit în ultimii 25 de ani beneficii totale de peste 446 mil. euro pentru clienţii din România, dintre care aproape 60 mil. euro în 2021

NN a plătit în ultimii 25 de ani beneficii totale de...

Autor: Roxana Rosu

04.07.2022, 00:02 110

NN Asigurări de Viaţă avea la finele anului trecut active financiare administrate de 930 de milioane de euro, iar primele brute subscrise au urcat la aproape 190 de milioane de euro, a anunţat vineri societatea. Compania olandeză a împlinit 25 de ani pe piaţa din România, timp în care a plătit beneficii totale de peste 446 de milioane de euro pentru evenimente asigurate şi contracte ajunse la maturitate, dintre care aproape 60 de milioane de euro în 2021.

Începând din 2007, NN s-a extins în segmentul pensiilor private obligatorii şi facultative, în 2016 a intrat şi pe piaţa asigurărilor de sănătate, iar în 2020 s-a extins şi în segmentul asigurărilor generale odată cu lansarea asigurării facultative de locuinţă. Performanţele NN, impactul în economie şi implicarea în societate din primii 25 de ani de activitate în România confirmă că suntem o companie solidă financiar, care pune mereu clienţii pe primul loc şi caută să contribuie, prin tot ceea ce face, la bunăstarea oamenilor şi societăţii în ansamblu.

De aceea, venim mereu cu soluţii relevante la nevoile oamenilor, suntem alături de ei când au cel mai mult nevoie, le oferim o experienţă digitală şi ne concentrăm să generăm beneficii pe termen lung pentru ei, ceea ce vom continua să facem şi în următorii 25 de ani”, spune Gerke Witteveen, chief financial officer al NN Asigurări de Viaţă. În prezent, NN are peste 2,2 milioane de clienţi de asigurări şi pensii, adică un sfert din populaţia activă a României. Compania are aproape 500 de angajaţi şi 1.500 de consultanţi financiari în România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO