Bănci și Asigurări

NN Asigurări de Viaţă România, liderul pieţei de asigurări de viaţă, a decis să intre şi pe piaţa asigurărilor generale, mai puţin cele auto

NN Asigurări de Viaţă România, liderul pieţei de...

Autor: Mircea Nica

17.07.2020, 00:05 1446

♦ NN Asigurări de Viaţă a primit avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a opera pe noua linie de business, dar asigurările auto sunt excluse din planurile asigurătorului ♦ Procesul complet de autorizare de funcţionare este de aşteptat să se încheie în toamna lui 2020.

NN Asigurări de Viaţă a decis să facă o mutare strategică şi să intre pe segmentul asigurărilor generale, după ce s-a menţinut în ultimii cinci ani ca lider al pieţei asigurărilor de viaţă. Pe data de 15 iulie 2020, ASF a dat avizul companiei pentru a opera pe noua linie de business, potrivit infor­maţiilor transmise de asigurător.

„Prin intrarea pe segmentul asigurărilor ge­ne­rale vom putea să preluăm noi riscuri, relevante pen­tru clienţi. Planurile noastre strategice de dez­vol­tare sunt concepute ţinând cont de expertiza deja dobândită în segmentele în care suntem ac­tivi, astfel încât să avem asigurată ex­tinderea facilă în noul segment de piaţă. Suntem în­cre­zători că rea­lizările noas­tre de până acum şi planurile pe care le-am pus în aplicare în contextul ac­tual ne permit să im­ple­men­tăm strategia de dez­vol­tare a companiei planificată pentru acest an. În cei 23 de ani de prezenţă în România, echi­pa noastră a contribuit la dezvol­tarea pieţei locale de asi­gurări“, a transmis NN Asi­gu­rări de Viaţă la solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO