Bănci și Asigurări

NN extinde asigurarea de sănătate pentru tratamente pentru cancer, arsuri grave şi transplant, până la 500.000 lei. George Alexe, NN Asigurări de Viaţă: Asigurarea suplimentară oferă clienţilor flexibilitatea să se trateze rapid, oriunde în lume, având acces la bani repede, fără să fie nevoie să justifice folosirea lor

NN extinde asigurarea de sănătate pentru tratamente...

Autor: Roxana Rosu

28.04.2021, 00:05 2077

NN completează asigurarea de sănătate cu o com­ponentă suplimentară pentru cancer, arsuri grave şi trans­plant organe, astfel încât cli­enţii pot be­ne­ficia de până la 500.000 de lei pentru pla­ta trata­men­telor nece­sare, în funcţie de pro­blema de sănătate şi de tipul de asigurare ales.

Asigurarea supli­men­tară se adaugă asi­gu­rării de sănătate de la NN, la momentul achi­ziţio­nă­rii acesteia din urmă sau oricând pe parcursul con­tractului.

„Când apare o problemă de sănătate gra­vă, e de preferat ca oamenii să se trateze fără să se gândească la bani. Însă uneori pot apă­rea cheltuieli ridicate, mai ales atunci când aleg sau sunt nevoiţi să se trateze într-un centru medical specializat din afara Ro­mâniei şi vedem în jurul nostru că se întâm­plă de multe ori să aibă nevoie şi de ajutorul celor apropiaţi ca să strângă banii ne­cesari pentru tra­tament. Asigu­rarea supli­men­tară pen­tru cancer, arsuri grave şi trans­plant organe oferă clien­ţilor flexibilitatea să se tra­teze rapid, oriunde în lume, având acces la bani într-un timp foarte scurt, fără să fie nevoie să jus­tifice modul în care îi folosesc“, explică George Alexe, Sales Development and Health Director la NN Asigurări de Viaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO