Bănci și Asigurări

NOVA Vision Investments a lansat un fond de investiţii destinat exclusiv pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor şi pensionarilor acestor sisteme

NOVA Vision Investments a lansat un fond de investiţii...

Autor: Roxana Rosu

23.05.2022, 12:11 334

FIA Nova Protect Fond, fond de investiţii alternative destinat exclusiv pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor şi celorlalţi profesionişti din MAI, din Administraţia Penitenciarelor şi din Poliţia Locală, precum şi pensionarilor acestor sisteme, a devenit operaţional, iar investiţiile se pot face pe plaforma digitală MyNova.

FIA Nova Protect Fond, autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), este administrat de Nova Vision Investments AFIA şi este singurul din România care are şi o componentă de asigurare. 

„FIA Nova Protect Fond a negociat prin intermediul partenerilor săi o asigurare pentru 24 de ore din 24, 7 zile din săptămână şi pentru accidente produse oriunde în lume. În această poliţă de asigurare, partea contractantă este FIA Nova Protect Fond, prin administratorul Nova Vision Investments AFIA, iar beneficiarii poliţei sunt investitorii FIA Nova Protect Fond. Dacă nu eşti investitor, nu poţi fi asigurat”, a explicat Dana Jeaninne Lazăr, Preşedinte Director General al Nova Vision Investments AFIA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO