Bănci și Asigurări

O treime din clienţii de asigurări de sănătate ai NN au cumpărat şi pachetul de consultaţii medicale

Marius Popescu, director general al NN Asigurări

Marius Popescu, director general al NN Asigurări

Autor: Anelis Baciu

02.03.2017, 00:04 434

Aproximativ 30% din clienţii NN pe segmentul poliţelor de sănătate, echivalentul a circa 3.000 de persoane, au cumpărat şi componenta de pre­venţie care include acces la con­sultaţii şi investigaţii medicale.

„Clienţii care au şi componenta de prevenţie fie lucrează la companii care nu oferă abonamente medicale ca beneficiu salarial, fie sunt antreprenori“, a explicat Marius Popescu, director general al NN Asigurări.

Pachetul complet, care include atât componenta de spitalizare şi chirurgie, cât şi componenta de prevenţie, costă aproximativ 220 de lei pe lună pentru o persoană în vârstă de 35 de ani.

Spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale sunt acoperite de NN în limita a 100.000 de lei pe an, în timp ce componenta de prevenţie este disponibilă în trei variante: standard care include două consultaţii generale şi două de specialitate, mediu cu 4 consultaţii generale şi 4 de specialitate şi avansat care include 6 consultaţii generale şi 6 de specialitate. Toate cele trei pachete includ şi un set anual de analize şi discounturi pentru consultaţii, teste, analize care depăşesc limita beneficiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO