Bănci și Asigurări

Obsidian Broker, nou intrat din 2020 pe piaţă, mizează pe asigurările corporate de nişă

Obsidian Broker, nou intrat din 2020 pe piaţă, mizează...

Autor: Mircea Nica

01.10.2020, 00:00 264

Obsidian Broker, un nou jucător intrat pe piaţa românească de asigurări la începutul anului 2020, şi-a concentrat eforturile pe segmentul de asigurări corporate de nişă, preponderent cea a asigurărilor de garanţii, potrivit informaţiilor transmise de brokerul de asigurări. 

„Obsidian Broker şi-a început practic activitatea la finele primului trimestru, după primirea autorizaţiei de funcţionare în 30 decembrie 2019 şi semnarea contractelor de intermediere cu asigurătorii în primele luni ale anului. Începerea activităţii s-a făcut în condiţii vitrege, de «furtună pandemică», ceea ce nu ne-a avantajat deloc. Totuşi, decizia de preluare a unui portofoliu de clienţi corporate al unui broker specializat în asigurările de garanţii a constituit un avantaj în acest context şi ne-a oferit o bună platformă de lansare“, a transmis Valentin Ţucă, CEO al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO